Teamkleding volleybal

Teamkleding voor uw volleybalvereniging leveren wij tegen goede voorwaarden. Al vele jaren zijn wij leverancier van de volleybalkleding van HWVV BeneVia. Wij weten goed in te spelen op de wensen van sportclubs.

Onze voordelen als leverancier van teamkleding voor volleybal op een rij
✓ Aantrekkelijke prijzen
✓ Snelle levering
✓ Groot assortiment
✓ Ervaren partner

Teamkleding volleybalclubs

Voor volleybalclubs hebben wij een mooi aanbod aan sportkleding beschikbaar. In welk model of met welke kleur uw volleybalvereniging ook wenst te spelen, wij zijn ervan overtuigd dat wij u een aantrekkelijk voorstel kunnen doen. Desgewenst kunnen wij binnen uw vereniging meerdere modellen / kleuren leveren. Wedstrijdtenues, trainingspakken, hotelpakken, sweaters, tassen, slippers, het kan allemaal tegen scherpe prijzen!

Volleybalverenigingen met onze teamkleding

Op dit moment speelt de volleybalvereniging HWVV BeneVia in onze teamkleding. Deze samenwerking verloopt uitstekend. Beide partijen zijn al jarenlang zeer tevreden. Uiteraard zijn wij op zoek naar meer verenigingen binnen het volleybal die met ons een samenwerking willen aangaan. Wij zullen u dan ook absoluut een zeer goed voorstel doen! Graag komen wij, geheel vrijblijvend, bij u langs op locatie om ons assortiment te tonen en de mogelijkheden te bespreken.

teamkleding volleybal