Bent u op zoek naar teamkleding voor uw korfbalclub? Dan bent u bij Errea Sportpoint aan het juiste adres.

Onze voordelen als leverancier van teamkleding voor korfbal?
✓ Aantrekkelijke prijzen
✓ Groot assortiment
✓ Snelle levering
✓ Ervaren partner

Teamkleding korfbalclubs

Wij hebben ruime keuze aan teamkleding voor korfbalclubs. U krijgt de keuze uit zeer veel modellen, stijlen en kleuren. Voor iedere club kunnen wij een passende kledinglijn bieden. Ook is het mogelijk om af te wijken met de kleding voor uw selectieteams, bijvoorbeeld in het model. Wij zijn zeer flexibel met leveren.

Korfbalclubs met onze teamkleding

Errea Sportpoint heeft een rijk verleden in het leveren van teamkleding. Hierdoor kunnen wij perfect inspelen op de wensen van uw club. De grootte van uw club speelt hierbij geen rol. Wij maken voor iedere club een aantrekkelijke aanbieding. Als erkend Errea-dealer mogen wij in onze overeenkomsten ook sponsoring bijvoegen. Nog meer profijt voor uw club.teamkleding korfbal

DeetosSnel

Na jarenlang met name in het voetbal actief te zijn geweest hebben wij onlangs een partnership gesloten met de korfbalclub DeetosSnel. Een aantrekkelijke aanbieding heeft tot een samenwerking geleid waar beide partijen veel profijt van hebben.

CKV NIO

Ook korfbalclub CKV NIO neemt kleding af bij Errea Sporpoint. Met deze korfbalclub hebben wij al langere tijd een erg fijne samenwerking.