Als erkende Errea dealer geven wij u online kijkje in de catalogus van het Italiaanse sportmerk Errea. Errea is een puur Italiaans bedrijf dat in 1988 begon met het ontwerpen en produceren van vooral voetbalkleding. Het bedrijf is gevestigd in de directe nabijheid van de noord Italiaanse stad Parma vooral bekend van de kaas en ham. Een deel van de productie vindt nog steeds plaats in Italië zelf, daarnaast zijn er fabrieken in Roemenië, de Oekraïne en komt er een gedeelte, ballen en schoenen, uit het verre oosten.

Naast de nog steeds belangrijke voetbalcollectie heeft Errea in de loop van de jaren het aantal sporten die bediend worden stevig uitgebreid; Volleybal, Basketbal, Rugby, Running, Hockey, Korfbal en tal van kleinere sporten.

Errea is kleding sponsor van een aantal grote voetbalclubs binnen en buiten Italië. In Nederland is dit nu ADO den Haag en een aantal grote amateurclubs die door Errea worden ondersteund. Errea is in Nederland uitsluitend te verkrijgen via of in de gespecialiseerde Erreapoint winkels en nu dus online via deze website.

Deze website heeft een aantal speciale links naar een fanshop gedeelte van de gesponsorde clubs.

Namens Errea mogen wij sponsor contracten aangaan met amateur clubs. Wij worden dan op contract basis uw officiële kleding leverancier. Uw club krijgt dan, afhankelijk van de grote van de club, een tegemoetkoming in de aanschafkosten of soms zelfs een compleet gratis pakket voor de selectie.

Naast Errea leveren wij alle benodigdheden die een club gebruikt om de leden te laten sporten Denk daarbij aan netten, trainingshulpmiddelen etc.

Heeft u met uw club interesse in Errea neem dan vrijblijvend een kijkje en stuur ons een e-mail voor nadere informatie.