22 februari 2014 – Tijdens de Final Four van de Nationale Beker vandaag in Zwolle ondertekenden Pierpaolo Lanzi, export manager van Erreà Sport en Joëlle Staps, algemeen directeur Nevobo, het contract waarmee  Erreà Sport zich tot en met december 2017 als official supplier aan de bond verbindt. Erreà Sport zal de  komende vier jaar de nationale indoor volleybalteams van kwalitatief hoogwaardige kleding voorzien.

Erreà Sport official supplier Oranje volleybalteams ,,Gezien de sportieve geschiedenis en de actuele positieve ontwikkelingen rondom de nationale teams, zijn wij als bedrijf trots om deze samenwerking bekend te maken. We zijn vereerd om aan een belangrijk volleyballand als Nederland te mogen leveren en zullen ons uiterste best doen een bijdrage te leveren aan toekomstige successen”, reageerde Angelo Gandolfi, President van Erreà Sport.

Ook Joëlle Staps is blij met de nieuwe supplier: ,,Wij zijn zeer verheugd een samenwerking aan te gaan met dit mooie sportmerk. Verschillende andere nationale teams en topclubs spelen al in Erreà en hebben hier goede ervaringen mee. Het is een kwalitatief hoogwaardig merk met jarenlange ervaring, dat samen met ons zoekt naar de best mogelijke kleding voor onze internationals.’’

Het ontwerp van de wedstrijdshirts is door Erreà vormgegeven met een opdruk van de molens van het Werelderfgoed Kinderdijk. Een typisch Nederlands beeld, waarbij de wieken symbool staan voor het opwekken van energie. Die energie zullen de teams dit jaar laten zien bij grote internationale evenementen als de World Grand Prix, de World League en het WK dames in september. De Jong Oranje dames zullen echter als eersten aantreden in Erreà, tijdens hun EK Kwalificatietoernooi van 25 t/m 27 april in Arnhem.

Erreà Sport
Sinds 1988 is het Italiaanse bedrijf Erreà Sport één van de grotere spelers en een mondiale leider in de productie van sport- en teamkleding. Een wereldwijd erkende naam die ook op het hoogste niveau van het internationale volleybal opereert. Erreà heeft als onderscheidende kracht dat het de productie in eigen handen houdt, waardoor het een constante kwaliteit kan garanderen. Gecombineerd met een interne grafische afdeling, heeft Erreà de mogelijkheid om unieke, gepersonaliseerde kleding aan te bieden aan bonden en clubs.