Erreà Sport is vanaf heden  exclusief kledingpartner en sponsor van de Braziliaanse voetbalclub Paraná Clube. Beide partijen zijn erg verheugd over de samenwerking, welke in eerste instant loopt tot december 2015. De intentie is om deze samenwerking daarna een vervolg te geven.

Paraná Clube, dat momenteel uitkomt in de tweede divisie van de Braziliaanse voetbalcompetitie, heeft de keuze voor Errea gebaseerd op een aantal facetten die voor de club erg belangrijk zijn. Ten eerste de kwaliteit van de voetbalkleding. Uiteraard is het voor de uitstraling erg belangrijk dat de kwaliteit van de kleding goed is en dat de kleding daarnaast een professionele uitstraling heeft. Een ander zeer belangrijk punt is de mate waarin Errea kan voorzien in maatwerkleding voor de sportclub. Daarnaast is de flexibiliteit in de levering van sportkleding erg belangrijk voor Paraná Clube.

Niet alleen de voetbalteams gaan kleding van Errea dragen, ook andere sportteams die onder dezelfde naam spelen profiteren van de overeenkomst en zullen het kledingmerk gaan dragen.

errea kledingleverancier parana clube